Έλλη Κοκκίνου: «Ο Φοίβος είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε δεύτερη ευκαιρία»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, με τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη, συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου, όπως είδαμε το πρωί της Πέμπτης στον Alpha. Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι δεν περιλήφθηκε στη λίστα με τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία προς τιμήν του Βασίλη Καρρά.

Συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου ανέφερε: «Τελειώσαμε τις εμφανίσεις στην Κύπρο και σε λίγες ημέρες θα κυκλοφορήσει το νέο μας τραγούδι με τον Φοίβο από την Spicy, το οποίο ονομάζεται «Δεν με αφορά». Ο Φοίβος είναι ο άνθρωπος που μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι η αρχή των σημαντικών πραγμάτων που συνέβησαν στην καριέρα μου».

Σχετικά με την απουσία της από τη συναυλία, δήλωσε: «Στεναχωρήθηκα που δεν με κάλεσαν να τραγουδήσω. Θα ήθελα να συμμετάσχω, αλλά δεν πραγματοποιούνται πάντα τα θέλω μας». Όσον αφορά το απόσπασμα που δημοσίευσε η Αναστασία στα social media, όπου τραγούδησε Αντώνη Βαρδή, η Έλλη Κοκκίνου τόνισε: «Δεν σχολιάζω κανέναν. Κρατώ την άποψή μου για μένα. Δεν θέλω να το συζητήσω, ούτε να σχολιάσω. Δεν έχω ακούσει, αλλά και αν είχα ακούσει, δεν μου αρέσει να σχολιάζω άλλους συναδέλφους».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή