Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2025

Εκτός εαυτού η Αφροδίτη Γραμμέλη με τις απόψεις του Νίκου Μισίρη: «Τι είναι αυτά που λέτε; Σε ποια δεκαετία ζείτε;»

Με την πολυσυζητημένη υπόθεση του Βασίλη Μπισμπίκη ασχολήθηκε η παρέα στο “Πρωινό Σαββατοκύριακο” και γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην Αφροδίτη Γραμμέλη και τον Νίκο Μισίρη.

Όταν ο δεύτερος θεώρησε εύθυμο το σχόλιο της Ανθής Βούλγαρη για τον χορό του ηθοποιού με τη συνάδελφό του, Δανάη Παππά, λίγο πριν το τροχαίο που προκάλεσε, η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 δεν έκρυψε την αντίδρασή της με την άποψη που εκφράστηκε στον αέρα της εκπομπής.

«Ποια ευθυμία; Τι λες τώρα, βρε Νίκο; Δεν με ενδιαφέρει με ποιον ήταν εκείνη την ώρα ο Βασίλης Μπισμπίκης. Δική του είναι η ζωή, γιατί να το σχολιάσω εγώ δημοσιογραφικά αυτό;

Εμένα με ενδιαφέρει ότι ο Βασίλης πριν το περιστατικό γλεντούσε, έφυγε από εκεί και μετά πήρε σβάρνα τα αυτοκίνητα και άργησε να αναλάβει την ευθύνη», του επισήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη εμφανώς ενοχλημένη.

«Κακώς εμπλέκεται η Δέσποινα Βανδή σε αυτό, η ευθύνη είναι του Βασίλη», υπογράμμισε η δημοσιογράφος, με τον συνάδελφό της να ανταπαντά:

«Η γυναίκα του Καίσαρα, λένε, δεν πρέπει μόνο να είναι αθώα αλλά και να δείχνει αθώα».

«Τι λες μωρέ Νίκο κι εσύ τώρα; Φέρει ευθύνη η Δέσποινα; Παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε; Σε ποια δεκαετία ζείτε; Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι 18 χρονών; Θα καταδικάσουμε τη Βανδή, επειδή ο Μπισμπίκης χτύπησε τρία αυτοκίνητα; Από πού κι ως πού; Θα τρελαθώ σήμερα», σχολίασε αντιδρώντας έντονα η Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Εγώ σε προσωπικό επίπεδο δεν θα ήθελα η σύντροφός μου να χορεύει σε ένα γλέντι τόσο στενά με κάποιον άλλο», τόνισε ο Νίκος Μισίρης, με τη συνάδελφό του να σημειώνει κλείνοντας: «Αυτό που ακούω τώρα με βγάζει πραγματικά από τα ρούχα μου».

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή