Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι έτοιμοι να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Μαμά στα κρυφά», είναι έγκυος και σε λίγους μήνες η οικογένειά τους θα μεγαλώσει. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η Τζένη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Πριν περίπου έναν μήνα, όταν ρωτήθηκε αν επιθυμεί να αποκτήσει άλλο παιδί, απάντησε: «Σκέφτομαι το δεύτερο παιδί. Εγώ με την αδελφή μου έχουμε 5,5 χρόνια διαφορά, οπότε δεν είναι εμπόδιο αυτό για μένα». Σε άλλη συνέντευξή της, είχε δηλώσει: «Θέλουμε πολύ να κάνουμε κι άλλο παιδάκι, αλλά αισθανόμαστε αρκετό πανικό. Δεν έχουμε πάρει απόφαση ακόμη. Ο Αρίωνας λέει, “κι έτσι είμαι καλά, περνάω ωραία”, αλλά του αρέσουν και τα αδελφάκια. Μια μέρα, όταν μπήκαμε στο ασανσέρ και ήμουν σε άθλια κατάσταση, μου είπε, “έλα, πες ότι έχεις μωρό” και του απάντησα, “όχι Αρίωνα, σουβλάκια έχω”, αλλά εκείνος επέμενε, “όχι, όχι, έχεις μωρό”. Μας ρωτάει καμιά φορά, “θα βάλετε σποράκι;”».
Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης, που είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια και έχουν ήδη έναν γιο, τον έξι ετών Αρίωνα, θα έχουν χρόνο να προετοιμάσουν το παιδικό δωμάτιο για το νέο μέλος της οικογένειας, καθώς τα γυρίσματα της σειράς της ολοκληρώνονται στις αρχές Ιουνίου.