Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μαζί με τα χρήματα κατέθεσα στο ΑΤΜ και ένα προφυλακτικό»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέγραψε σήμερα (9/5) στον αέρα του Buongiorno ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη χθες το απόγευμα.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός αποκάλυψε ότι, στην προσπάθειά του να καταθέσει χρήματα σε ένα ΑΤΜ, έριξε κατά λάθος μαζί με τα χαρτονομίσματα και ένα προφυλακτικό, γεγονός που προκάλεσε μπλοκάρισμα του μηχανήματος για πολλές ώρες.

«Θα το πω όσο πιο διακριτικά μπορώ. Εχθές είχα πάρει κάποια χρήματα από μια δουλειά και, καθώς όλοι πια χρησιμοποιούμε κάρτες και δεν κρατάμε μετρητά, αποφάσισα να τα καταθέσω στην τράπεζα. Όταν έβαλα τα χρήματα στο ΑΤΜ, το μηχάνημα τα μέτρησε και μου ανακοίνωσε ότι η κατάθεση απορρίφθηκε», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης. «Μου έβγαλε την κάρτα και επικοινώνησα αμέσως με την εξυπηρέτηση, όπου μου είπαν ότι θα πιστωθούν αύριο. Το βράδυ σκεφτόμουν μήπως κάποιο χαρτονόμισμα ήταν ψεύτικο και πως θα έπρεπε να κάνω κάποια διαδικασία. Σήμερα το πρωί, καθώς ανέβαινα στο ραδιόφωνο και φορούσα το ίδιο παντελόνι με χθες, συνειδητοποίησα ότι στην αριστερή τσέπη είχα ένα προφυλακτικό», συνέχισε. «Έτσι, ενώ κατέθετα τα χρήματα, μπήκε και το προφυλακτικό, και γι’ αυτό το μηχάνημα σταμάτησε να λειτουργεί από τις 5 το απόγευμα», ολοκλήρωσε την ιστορία του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, εισπράττοντας φυσικά τα πειράγματα των συνεργατών του.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή