Δικηγόρος Ιβάν Γκρέκο μετά τη σύλληψη του τράπερ: Ανυπόστατες οι φήμες για παραβίαση όρων, δεν έχει βραχιολάκι από 17/12
Διευκρινίσεις για το καθεστώς των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον Ιβάν Γκρέκο έδωσε ο δικηγόρος του Πέτρος Πανταζής, μετά τη σύλληψη του τράπερ στη Γλυφάδα το απόγευμα του Σαββάτου.
Όπως υποστηρίζει ο συνήγορός του, οι ισχυρισμοί ότι ο καλλιτέχνης φορούσε «βραχιολάκι» και παραβίασε περιοριστικούς όρους είναι «ανυπόστατοι», καθώς από τις 17.12.2025 ο κατ’ οίκον περιορισμός με ηλεκτρονική επιτήρηση που του είχε επιβληθεί έχει ήδη αντικατασταθεί με άλλους όρους, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της κατοικίας του.
Η σύλληψη σημειώθηκε στη Γλυφάδα, το Σάββατο το απόγευμα, όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο οχήματος στην οδό Κύπρου περίπου στις 18:00, στο πλαίσιο υπόθεσης που σχετίζεται με ΙΧ το οποίο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο.
Κατά τον έλεγχο, συνελήφθη ένας 28χρονος για μικροποσότητα κάνναβης, ενώ παράλληλα συνελήφθη ο Ιβάν Γκρέκο και ένα ακόμη άτομο για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο τράπερ είχε αποφυλακιστεί στο παρελθόν με ηλεκτρονική επιτήρηση για την υπόθεση απαγωγής ενεχυροδανειστή.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης