Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δέσποινα Στυλιανοπούλου – Η ανιψιά της αποκαλύπτει: «Είναι δύσκολη η κατάστασή της, τη σόκαρε η απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου»

Μοιραστείτε το

Σε ιδιωτική κλινική βρίσκεται τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Στυλιανοπούλου, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Μετά τον χαμό που προκλήθηκε με την «εξαφάνισή» της και τα δημοσιεύματα που αφορούσαν σε αυτή, η ανιψιά της, Άννα Στυλιανοπούλου μίλησε στο Happy Day και ξεκαθάρισε για την κατάστασή της.

«Η θεία μας δεν έχει εξαφανιστεί, απλά περνάει μια δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της. Δυστυχώς είχε μια απότομη πτώση τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες και ήρθε και μια απόφαση από την οικογένειά της να μπει σε μια ιδιωτική κλινική αυξημένης φροντίδας, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά της. Αν δεν την είχαμε μεταφέρει, μπορεί να είχαμε μια άσχημη εξέλιξη. Είναι πολύ δύσκολο για όλους μας να την βλέπουμε έτσι.

Είναι δύσκολη η κατάστασή της, είναι ψυχολογικά πεσμένη που έχασε τους φίλους της. Αυτή τη στιγμή έχει μια λοίμωξη, την αντιμετωπίζουμε, οι γιατροί μας είπαν να κάνουμε υπομονή. Τη βλέπουμε καθημερινά, όλα τα ανίψια της, επικοινωνεί μαζί μας, μας λέει πόσο πολύ μας αγαπάει. Το μεγαλύτερο σοκ για τη θεία μου ήταν η απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου, της στοίχισε πάρα πολύ αυτό», είπε η Άννα Στυλιανοπούλου.

Πηγή: zappit.gr

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.