Δανάη Μιχαλάκη: «Η μητρότητα είναι ό,τι πιο όμορφο και ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει»
Η Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε συνέντευξη στο νέο τεύχος του περιοδικού Vita και τη δημοσιογράφο Φαίη Βακρινου, αυτή την εβδομάδα.
Ανάμεσα σε πολλά, μάλιστα, η νεαρή πρωταγωνίστρια μίλησε τόσο για τον λυτρωτικό χαρακτήρα που φέρει η υποκριτική όσο και για το κεφάλαιο της μητρότητας.
«Ο Πάμπλο Πικάσο είχε πει: “Η τέχνη ξεπλένει από την ψυχή τη σκόνη της καθημερινότητας”. Λειτουργεί για σένα λυτρωτικά η υποκριτική;
Σίγουρα, γιατί ξεχνάς λίγο το τι συμβαίνει τώρα και αφήνεσαι σε κάτι άλλο. Και μου αρέσει πολύ αυτό.Δεν φοβάμαι κάτι, είμαι υπέρ και των δύο θα έλεγα. Η στασιμότητα είναι κάτι safe, κάτι που μας κάνει να νιώθουμε σίγουροι, δεν χρειάζεται να… ξεβολευτούμε. Από την άλλη, η αποτυχία σημαίνει ότι έχεις τολμήσει κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό και είναι ωραίο να τολμάς, είτε πετύχει είτε δεν πετύχει».
Σχετικά Άρθρα
31/07/2026 - 22:00
31/07/2026 - 21:00
Δείτε επίσης