Δάφνη Καραβοκύρη: «Εκείνη την περίοδο δεχόμουν μόνιμα απειλές για τη ζωή μου»

Σε μία έντονα προσωπική και σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε η γνωστή δημοσιογράφος Δάφνη Καραβοκύρη, προκαλώντας αίσθηση στο κοινό. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» την Τετάρτη, μοιράστηκε τις εμπειρίες της για το φαινόμενο του cyberstalking, υποστηρίζοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί απειλές για τη ζωή της και εκδηλώσεις παρακολούθησης.
Η Καραβοκύρη ανέφερε ότι “το τελευταίο 6μηνο έχω έναν άνθρωπο, ο οποίος μου στέλνει συνεχώς την τοποθεσία του αυτοκινήτου μου”. Ο άνθρωπος αυτός, μέσω κοινωνικών δικτύων, της στέλνει φωτογραφίες του αυτοκινήτου της με τις πινακίδες, αναφέροντας «σε είδα, είσαι εκεί». Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης, η δημοσιογράφος δήλωσε ότι δεν έχει νιώσει φόβο και δεν έχει αποταθεί στις αρχές. Επιπλέον, η ίδια εξομολογήθηκε ότι πρόσφατα τρόμαξε όταν έλαβε ειδοποίηση για παράνομη πρόσβαση στο κινητό της και χρειάστηκε να αλλάξει κωδικούς. «Μου έχουν κοπεί τα πόδια τώρα που λέτε ότι κινδυνεύω. Τι μπορώ να κάνω;», αναρωτήθηκε η Καραβοκύρη ενώπιον του Μανώλη Σφακιανάκη, ειδικού σε θέματα κυβερνοασφάλειας, που ήταν παρών στην εκπομπή.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου εξέφρασε την έκπληξή της για το γεγονός ότι η υπόθεση δεν έχει αναφερθεί στην αστυνομία. Η Καραβοκύρη, παρά τις επίμονες ενδείξεις παρακολούθησης, δεν έχει ακόμα προβεί σε κάποια επίσημη καταγγελία. Η εξέλιξη αυτή αναδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλοί δημόσιοι λειτουργοί και δημοσιογράφοι στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο απέναντι σε απειλητικές συμπεριφορές. Πηγή: zappit.gr
Σχετικά Άρθρα
06/08/2025 - 20:30
06/08/2025 - 18:26
Δείτε επίσης