Ο Νικήτας Τσακίρογλου, σε νεότερες δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό και την Έλλη Αυξεντίου, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγός του, Χρυσούλα Διαβάτη.
«Πάμε καλά, έχουμε βρεθεί στον ίδιο δρόμο. Αισιοδοξώ ότι, με τη βοήθεια του Θεού και τη δική της δύναμη, την οποία την είχε και την έχει, ότι θα ξεπεραστούν αυτά τα εμπόδια και αυτό το αυτοάνοσο που έπαθε η Χρυσούλα μας η Διαβάτη. Ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, τον χρησιμοποιώ και βρίσκομαι πολύ κοντά στη Χρυσούλα, όχι από παρηγοριά, από χρέος, γιατί πρέπει να τα λέμε και αυτά, γιατί στις ημέρες μας η οικογενειακή κατηφόρα έχει αλλάξει τις σχέσεις των ανθρώπων», δήλωσε ο Νικήτας Τσακίρογλου για τη Χρυσούλα Διαβάτη.
Εσείς είστε πολλά χρόνια παντρεμένοι. Ποιο είναι το δικό σας μυστικό του γάμου;
«Δεν υπάρχει μυστικό. Υπάρχει ένας αυτοσεβασμός και μία αλληλοεκτίμηση των ανθρώπων. Και ιδιαίτερα, όταν σε αυτή τη φάση που βρίσκονται τα πράγματα, τώρα σε έχει ανάγκη ο άνθρωπος σου. Θα πρέπει να συμπαρασταθείς και πρέπει να κάνεις τα πάντα και ό,τι καλύτερο μπορεί, για να γίνει καλά και να βρεθείτε ξανά στον δρόμο του Θεού. Αυτό που δώσατε όρκο μπροστά στην εκκλησία. Εμείς παντρευτήκαμε στο μοναστήρι της Θεσσαλονίκης».
Σας εύχομαι ό,τι καλό και περαστικά στην κυρία Διαβάτη.
«Θα της το πω. Ξέρω ότι ο δημοσιογραφικός αλλά και ο καλλιτεχνικός κόσμος… γιατί ήταν αξιαγάπητη η Χρυσούλα και πραγματικά την εισπράτταμε αυτή την αγάπη στο σπίτι μας».