Χρήστος Φερεντίνος: Το τυπικό ραντεβού με τον ΣΚΑΪ και η κρούση από ΑΝΤ1 για εκπομπή με την Καραβάτου

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως πέφτουν στη συνεργασία του Χρήστου Φερεντίνου με τον ΣΚΑΪ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πρόταση για την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν ένα ακόμη ραντεβού το προσεχές διάστημα, το οποίο ωστόσο εκτιμάται πως θα έχει περισσότερο τυπικό χαρακτήρα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το τέλος της συνεργασίας τους. Παρά το γεγονός ότι δεν διαφαίνεται συνέχεια, οι σχέσεις του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου παραμένουν σε πολύ καλό επίπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας πριν από αρκετό καιρό είχε πέσει στο τραπέζι η σκέψη για συνεργασία του με την Κατερίνα Καραβάτου, στην εκπομπή που βγήκε στον «αέρα» τον Ιανουάριο, μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη. Το συγκεκριμένο σενάριο δεν προχώρησε τότε, ωστόσο οι επόμενοι μήνες αναμένονται καθοριστικοί για τις εξελίξεις γύρω από τον παρουσιαστή, μια και υπάρχει ακόμα ένας παίκτης που ίσως τον διεκδικήσει.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή