Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αρνήθηκαν σε drag queen την είσοδο στο μαγαζί που εμφανίζεται η Αννα Βίσση – Πώς αντέδρασε η τραγουδίστρια

Μοιραστείτε το

Στο Hotel Ερμού βρέθηκε το περασμένο Σάββατο η «ΔουKissa» προκειμένου να απολαύσει την Αννα Βίσση. Η γνωστή drag queen δεν κατάφερε τελικά να μπει στο μαγαζί, καθώς σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στα social media, οι άνθρωποι που ήταν στην είσοδο του μαγαζιού της αρνήθηκαν να μπει λόγω της εμφάνισής της.

Η καταγγελία

«Απόψε στο Hotel Eρμού, όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση, απαγόρεψαν αυταρχικά την είσοδο στην drag queen Δούκισσα λόγω της εμφάνισής της. Πόσο υποκριτικό και αναχρονιστικό εκ μέρους της διεύθυνσης αλλά και πόσο ανακόλουθο με την προσωπικότητα και την ουσία της Άννας Βίσση. Νιώθουμε βαθιά πληγωμένοι και προσβεβλημένοι αλλά και πάρα πολύ θυμωμένοι. Περιμένουμε την επίσημη συμπεριφορά και την απολογία σε περίπτωση που πρόκειται για επίσημη θέση του μαγαζιού υπέρ των διακρίσεων», αναφέρεται στην καταγγελία.

Πηγή: Instagram @steliosm

 

Πώς αντέδρασε η Αννα Βίσση

Η Αννα Βίσση εξέφρασε τη λύπη της για το περιστατικό, ξεκαθαρίζοντας ότι και η ίδια το έμαθε μετά την καταγγελία. Μάλιστα η ίδια αναφέρει εάν το γνώριζε θα φρόντιζε αυτός που το έκανε αυτό να απολυθεί αφού απολογηθεί.

Η ανάρτησή της

Πηγή: Instagram @annavissiofficial

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.