Απόστολος Γκλέτσος: «Ο κύκλος της πολιτικής έπρεπε να τελειώσει για μένα και τελείωσε»

Την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά την πολιτική ανακοίνωσε ο απόστολος-δημοφιλής ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος, κατά την παρουσία του στην εκπομπή “Καλύτερα αργά” με την Αθηναΐδα Νέγκα, που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Action 24. Σε μια αποκαλυπτική συζήτηση, ο Απόστολος Γκλέτσος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.
Όπως αναφέρει, “βεβαίως και τους είχα πάρει πρέφα, αλλά συγκυριακά έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα, έπρεπε να γίνει μια αντιπολίτευση… Έπρεπε να φύγει ο Κασσελάκης, πάση θυσία, έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ και νομίζω ότι έφυγε γενικά”. Με αυτή τη φράση, διασαφήνισε πως η πολιτική του δράση είχε συγκεκριμένο σκοπό και πως αυτός επετεύχθη. Ο ηθοποιός εκμυστηρεύθηκε ότι η απόσυρσή του από την πολιτική είναι τελεσίδικη.
“Όπως και έπρεπε να τελειώσει ο κύκλος “πολιτική” για εμένα και τελείωσε. Έβαλα τελεία. Τέλος,” ανέφερε, τονίζοντας πως, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε προχωρήσει στη δημιουργία του δικού του κόμματος, τώρα αποτελεί μια κοινή παραδοχή. Επιπλέον, ο Γκλέτσος τόνισε την ηθική υποχρέωσή του να αποφεύγει δηλώσεις για τη ζώσα πολιτική, τώρα που είναι έξω από το πολιτικό σκηνικό. “Όσο ήμουν εντός της πολιτικής, νομιμοποιούμουν να κάνω δηλώσεις. Τώρα που είμαι εκτός, πιστεύω πως είναι αντιδεοντολογικό να κάνω την οποιαδήποτε δήλωση… μπορεί να κάνω και κακό,” πρόσθεσε, εκφράζοντας την επιθυμία του να μην επηρεάσει αρνητικά το έργο άλλων πολιτικών προσώπων.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης