Αντώνης Ρέμος για Γιώργο Μαζωνάκη: “Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι η οικογένειά του θέλει το κακό του”

Σε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του Γιώργου Μαζωνάκη.
Ο Αντώνης Ρέμος αναφέρθηκε με συναισθηματική φόρτιση στον συνάδελφό του, λέγοντας: “Είναι δύσκολο, είναι λυπηρό. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας πάρα πολύ αξιόλογος καλλιτέχνης με ένα εκπληκτικό ρεπερτόριο, έχει πραγματικά ζηλευτό ρεπερτόριο.” Με αυτά τα λόγια, υπογραμμίζει τη σημασία του Μαζωνάκη στη μουσική σκηνή και την ταυτόχρονη πρόκληση που αντιμετωπίζει. Ο Ρέμος δεν έκρυψε την ανησυχία του για την πορεία του Μαζωνάκη, δηλώνοντας: «Είναι ένας ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης, του αρέσει να προκαλεί με τα ρούχα του, με τη στάση του, είναι καλλιτέχνης. Εύχομαι γρήγορα να βγει από αυτό το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, να ζητήσει βοήθεια από εκεί που πρέπει.»
Οι δηλώσεις αυτές δεν ήταν μόνο εκδήλωση στήριξης, αλλά και έκκληση για βοήθεια που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αποκατάσταση της ισορροπίας στη ζωή του Μαζωνάκη. Σημαντική ήταν η αναφορά του Ρέμου στην οικογένεια του Μαζωνάκη, την οποία θεωρεί ως το πιο βασικό στήριγμα για την ανάκαμψή του. «Εύχομαι να έρθει γρήγορα κοντά με την οικογένειά του γιατί οι οικογένειες είναι οι μόνοι άνθρωποι που μας αγαπάνε πραγματικά. Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω ότι η οικογένειά του θέλει το κακό του», διευκρίνησε, υπογραμμίζοντας τη δύναμη των οικογενειακών δεσμών. Συνεχίζοντας, ο Αντώνης Ρέμος επεσήμανε τη σημασία της εμπιστοσύνης στην οικογένεια και της επίγνωσης της πραγματικότητας. «Ίσως κάποιες φορές, κάποιοι ή κάποιες καταστάσεις, μας κάνουν να βλέπουμε πράγματα τα οποία ίσως και να μην είναι αληθινά. Πρέπει να εμπιστευτεί την οικογένειά του και πρέπει να κάνει κάτι για τον “Γιώργο”. Να μην αφήσει τον Γιώργο να χαθεί. Έχει μπει με το 1,5 βήμα στα σκοτάδια. Πρέπει να βγει γρήγορα στο φως».
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης