Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2026

Αντιγόνη Δρακουλάκη: «Υπάρχουν πολλές στιγμές που λέω ότι ακόμα δεν αμείβομαι σωστά’»

Την Αντιγόνη Δρακουλάκη φιλοξένησε στο “Καλύτερα Αργά” της Πέμπτης (8/1) η Αθηναΐς Νέγκα. Οι δύο γυναίκες έκαναν μία ζεστή και ενδιαφέρουσα κουβέντα για το σήμερα, την ισορροπία ανάμεσα σε προσωπική και επαγγελματική ζωή, καθώς και τις αμοιβές στον χώρο της υποκριτικής.

«Η εντύπωση ότι έμεινα εκτός υποκριτικής για κάποιο διάστημα υπήρχε, γιατί δεν ήμουν στην τηλεόραση. Παράλληλα, όμως, έκανα θέατρο ή δίδασκα ή μεγάλωνα ένα παιδί», δήλωσε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

«Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά των άλλων. Με ενδιαφέρει ο άνθρωπος σαν άνθρωπος. Νομίζω ότι είναι κλειδαρότρυπα. […] Θεωρώ απαράδεκτο να ψάχνουμε κινητά τηλέφωνα. Δεν μ’ αρέσει καθόλου, το θεωρώ πολύ άκομψο. Είναι τρομερά αγενές.

Μου αρέσει να υπάρχει ο καθένας στον χώρο του και ό,τι θες θα το μοιραστείς. Είμαι τελείως άλλης λογικής», ανέφερε σε άλλα σημεία της συνέντευξης η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή