Άννα Λιβαθυνού: «Το «Καλοκαίρι μαζί» μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω σε αυτό που να λατρεύω»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη ‘παραχώρησε έδωσε η Άννα Λιβαθυνού, η οποία αναφέρθηκε αφενός στο νέο της εγχείρημα και αφετέρου στις διαφορές που φέρει μια καλοκαιρινή εκπομπή.
«Είναι μια καθημερινότητα με πρωινό ξύπνημα – ευτυχώς όχι στις 3 αλλά στις 6 – αρκετή προετοιμασία και γρήγορους ρυθμούς. Η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ. Αυτό είναι άλλωστε που μου αρέσει πολύ σε αυτή τη δουλειά. Το ζωντανό, το απρόβλεπτο, η αμεσότητα. Προσπαθώ να είμαι πάντα καλά προετοιμασμένη και διαβασμένη αλλά, όταν βγούμε στον αέρα, θέλω να είμαι απλώς ο εαυτός μου.
Το “Καλοκαίρι μαζί” μου έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψω σε αυτό που να λατρεύω να κάνω, μια καθημερινή εκπομπή με ειδήσεις, συνεντεύξεις, επικαιρότητα αλλά και πιο ανάλαφρες στιγμές».
Σχετικά Άρθρα
19/08/2026 - 23:00
19/08/2026 - 22:00
19/08/2026 - 21:00
19/08/2026 - 20:00
Δείτε επίσης