Άννα Φόνσου: «Της είπαμε να φύγει από το Σπίτι του Ηθοποιού, με πήγε στα δικαστήρια και γέλαγε και η πρόεδρος»

«Δεν ήθελα να είναι εκεί, καθώς όλοι οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα γι’ αυτήν και οκτώμισι χρόνια είναι υπερβολικά πολλά», τονίζει η Άννα Φόνσου. Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής, η γνωστή ηθοποιός συναντήθηκε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4 της δημόσιας τηλεόρασης. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε στην αγνωμοσύνη που έχει βιώσει πολλές φορές στη ζωή της, καθώς και στην προσωπική της αντίθεση στην αναζήτηση ηλικιών.

Συγκεκριμένα, η Άννα Φόνσου αποκάλυψε ότι «έχω νιώσει αγνωμοσύνη τόσες πολλές φορές που πια δεν με εκπλήσσει. Η προδοσία με ενοχλεί περισσότερο. Προσπαθώ γενικά να δικαιολογώ γιατί κάποιος θα πει κάτι. Όπως τώρα, είχαμε μια κοπέλα στο “Σπίτι του ηθοποιού” για οκτώμισι χρόνια, της ζητήσαμε να φύγει γιατί δεν ήθελε να κάνει εμβόλιο και είχε προκαλέσει πολλά προβλήματα. Με πήγε στα δικαστήρια και γελούσε η πρόεδρος».

«Τι να της πω; Τίποτα. Απλώς δεν ήθελα να είναι εκεί, αφού όλοι οι φιλοξενούμενοι είχαν παράπονα γι’ αυτήν και οκτώμισι χρόνια είναι πάρα πολλά».

«Θεωρώ πολύ γελοίο το γεγονός ότι έχουμε κολλήσει σε μια μανία με τις ηλικίες και ασχολούνται όλοι στις εκπομπές. Πρώτα απ’ όλα, εγώ τι να κρύψω την ηλικία μου; Όλοι μπορούν να γκουγκλάρουν και να δουν ότι έχω κάνει ταινίες από τη δεκαετία του ’60, έχουμε περάσει 100 χρόνια. Θεωρώ, πάντως, απρέπεια να ρωτούν μια γυναίκα για την ηλικία της», πρόσθεσε στη συνέχεια η Άννα Φόνσου στη νέα της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή