Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2025

Άννα Φόνσου: «Ο άντρας μου μού έκανε δώρο μία Τζάγκουαρ, του είπα ότι δεν τη θέλω, να μου την πάρει σε άσπρη»

Την Άννα Φόνσου συνάντησαν η δημοσιογράφος, Όλγα Λαφαζάνη, και η κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η σπουδαία ηθοποιός και πρόεδρος στο “Σπίτι του Ηθοποιού” ξετύλιξε το κουβάρι της πολυτάραχης ζωής της και μίλησε για την απώλεια της αδελφής και του τελευταίου συζύγου της, καθώς και για τις φίλες της, Νόνικα Γαληνέα και Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Ο μεγαλύτερος πόνος στη ζωή μου είναι που έχασα την αδελφή μου. Ήταν μια ειδική γυναίκα η αδελφή μου, η οποία πάνω απ’ όλα με θαύμαζε. Με πίστευε, ήταν χορηγός μου, ήταν η παρέα μου, ήταν όλα. Έχουν περάσει 19 χρόνια αλλά λες και ήταν χθες. Δεν μπορώ να το ξεπεράσω με τίποτα αλλά προσπαθώ»,  εξομολογείται η Άννα Φόνσου.

Ό,τι μου έλειψε σε παιδική ηλικία το βρήκα μετά στους άνδρες. Μπορεί να μην ήμουν η ιδανική σύζυγος αλλά ήμουν η ιδανική γυναίκα να είναι ερωτευμένος. Μου έχουν χρεώσει ότι ήμουν μαζί τους για τα λεφτά. Αλλά ό,τι λεφτά πήρα τα έδωσα στους ηθοποιούς», περιγράφει σε άλλο σημείο.

«Έχασα την καλύτερή μου φίλη, τη Νόνικα Γαληνέα. Μου έχει αφήσει όλα τις τα ρούχα, τις τσάντες και τα μπιζού. Το πιο φθηνό ήταν του Dior. Το ελάττωμά της ήταν που ήταν πλούσια. Μακάρι να είχα το ταλέντο της», δηλώνει η Άννα Φόνσου.

Τέλος, σε ερώτηση για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την υγεία της, η Άννα Φόνσου απαντά:

«Την είδα πριν 15 μέρες, μια χαρά ήταν. Αυτά που γράφουν για την υγεία της είναι ψέματα. Έκατσα μαζί της ένα απόγευμα, δεν είναι όπως ήταν πριν, μια φθορά υπάρχει. Είναι στεναχωρημένη που δεν παίζει στο θέατρο. Όσο είμαι υγιής θα τη φροντίζω».

Πηγή: zappit.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή