Αίσιο τέλος στη δικαστική διαμάχη Παπαρίζου – Μαυρίδη: Της ζήτησε συγγνώμη – Αθωώθηκαν και οι δύο από το δικαστήριο

Αίσιο τέλος έλαβε η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού αλλά και συνεταίρων, καθώς ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγγνώμη από την Ελενα Παπαρίζου, κάνοντας λόγο για μια παρεξήγηση που πήρε διαστάσεις. Το πρώην ζευγάρι κρίθηκε αθώο από το δικαστήριο ενώ η τραγουδίστρια δέχτηκε τη συγγνώμη του πρώην συντρόφου της. H Eλενα Παπαρίζου είχε μηνύσει τον πρώην σύντροφο και μάνατζέρ της, Τόνι Μαυρίδη για ψευδή καταμήνυσησυκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Ο Τόνι Μαυρίδης όπως μετέδωσε το Mega και η εκπομπή MEGA Καλημέρα ζήτησε συγγνώμη από την Ελενα Παπαρίζου, κάνοντας λόγο για μια παρεξήγηση που πήρε διαστάσεις. Το ίδιο είπε και η τραγουδίστρια και δέχτηκε τη συγγνώμη.

Ειδικότερα, ο Τόνι Μαυρίδης επεσήμανε πως η μήνυση δεν απευθυνόταν στην Ελενα Παπαρίζου αλλά στην εταιρεία παραγωγής.

Η τραγουδίστρια εξερχόμενη από τα δικαστήρια δήλωσε ήρεμη και χαρούμενη για το αποτέλεσμα και θεωρεί πως δεν υπήρξε σκοπός ψευδούς καταμήνυσης ή συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους του Τόνι Μαυρίδη και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή