Πέμπτη, 29 Μαΐου 2025

Βόλφγκανγκ Σόιμπλε: Έσκαψαν τρύπα στον τάφο του – Τι διερευνά η Αστυνομία

Μία τρύπα βάθους 1.20 μέτρα εντόπισαν οι γερμανικές αρχές στον τάφο του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο δράστης ή οι δράστες δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν στο φέρετρο του εκλιπόντος πολιτικού ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές σε σχετική ανακοίνωση, ωστόσο η Εισαγγελία στο Όφενμπουργκ της περιφέρειας Όρτεναου του Μπάντεν διέταξε έρευνα για το μακάβριο περιστατικό.

Σύμφωνα με το spiegel.de, υπάλληλοι του δήμου παρατήρησαν το πρωί της Δευτέρας ένα σωρό από χώματα στο  νεκροταφείο και έτσι έφτασαν στον τάφο του Γερμανού πολιτικού. Η αστυνομία της περιοχής διεξάγει έρευνα σε συνεργασία με την εισαγγελία για διατάραξη της ειρήνης των νεκρών.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, δεν υπάρχουν προς το παρόν πληροφορίες σχετικά με το πως συνέβη το περιστατικό. Όμως η αστυνομία αναζητά μάρτυρες που μπορεί να έχουν δει ύποπτες κινήσεις στο σημείο.

Δείτε επίσης