Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Twitter: «Συγγνώμη, λάθος» – Ζητά από εργαζομένους που απέλυσε να επιστρέψουν

Μοιραστείτε το

Σε… κατά λάθος απολύσεις προχώρησε η Twitter, η οποία τώρα προσεγγίζει ξανά ορισμένους από τους υπαλλήλους της που έδιωξε και τους ζητά να επιστρέψουν.

Η Twitter απέλυσε περίπου το μισό προσωπικό της την Παρασκευή έπειτα από σχετική απόφαση που έλαβε ο νέος ιδιοκτήτης, Έλον Μασκ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg η εταιρεία προσεγγίζει τώρα δεκάδες υπαλλήλους που έχασαν τη δουλειά τους και τους ζητά να επιστρέψουν.

Μερικοί από αυτούς που καλούνται να επιστρέψουν απολύθηκαν κατά λάθος. Άλλοι αφέθηκαν να φύγουν προτού η διοίκηση συνειδητοποιήσει ότι η δουλειά και η εμπειρία τους μπορεί να είναι απαραίτητες για τη δημιουργία των νέων χαρακτηριστικών που οραματίζεται ο Έλον Μασκ, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα που επικαλείται άτομα που έχουν γνώση του ζητήματος.

Η εταιρεία Twitter απέλυσε πρόσφατα το 50% των εργαζομένων της, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων στην ομάδα εμπιστοσύνης και ασφάλειας, δήλωσε ο επικεφαλής ασφάλειας και ακεραιότητας της εταιρείας Yoel Roth με tweet του, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Σε tweet του προσωπικού της εταιρείας αναφέρεται ότι ομάδες που είναι υπεύθυνες για τις επικοινωνίες, την επιμέλεια περιεχομένου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ηθική ήταν μεταξύ εκείνων που «καρατομήθηκαν», όπως και ορισμένες ομάδες εργαζομένων στα προϊόντα αλλά και μηχανικοί.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.