Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Στο τραπέζι η στόχευση πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν» δηλώνει πρώην στέλεχος της Μοσάντ

Το Ιράν έχει κλείσει ήδη τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις και η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας κράτησε τους επιθεωρητές της μακριά για δύο ημέρες

Μοιραστείτε το

Η στόχευση πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Ιράν, είναι μεταξύ των επιλογών, που βρίσκονται στο τραπέζι, καθώς το Ισραήλ αποφασίζει, πώς θα απαντήσει στην επίθεση του Σαββάτου, σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή πληροφοριών της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤnews, ο Zohar Palti μίλησε στο «The World» του SkyNews για τις πιθανές απαντήσεις του Ισραήλ μετά την εκτόξευση περισσότερων από 300 πυραύλων και μη επανδρωμένων αεροσκαφών από το Ιράν στο Ισραήλ. Ερωτηθείς αν όλα είναι στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων των στόχων για πυρηνικές εγκαταστάσεις, ο κ. Palti είπε: «Χωρίς αμφιβολία. Τα πάντα είναι στο τραπέζι αυτή τη στιγμή». Ερωτηθείς για το αν αυτό περιελάμβανε και πυρηνικές εγκαταστάσεις, είπε: «Συμπεριλαμβανομένων των πάντων».

Το Ιράν έκλεισε προσωρινά τις πυρηνικές του εγκαταστάσεις την Κυριακή για «λόγους ασφαλείας» και η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας κράτησε τους επιθεωρητές της μακριά για δύο ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.