Τρίτη, 23 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Σιαμαίες δασκάλες παντρεύτηκαν και είναι έτοιμες να γίνουν μαμάδες!

Μια ξεχωριστή ιστορία

Μοιραστείτε το

Οι σιαμαίες αδερφές Άμπι και Μπρίτανι Χένσελ που είναι ενωμένες στον κορμό, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τηλεοπτικά στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ τον Απρίλιο του 1996. Την περίοδο της εφηβείας τους, βγήκε στον αέρα η δική τους reality σειρά στο TLC, το δίκτυο που συχνά παρουσιάζει τις ιστορίες τέτοιων ξεχωριστών ατόμων, επιτρέποντάς τους να συζητούν τις ζωές τους και τα σπάνια προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Αντίθετα με άλλες περιπτώσεις σιαμαίων διδύμων που μπορούν να διαχωριστούν, οι γονείς των Άμπι και Μπρίτανι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε επέμβαση, αφότου οι γιατροί τους ενημέρωσαν, ότι ήταν αμφίβολο, αν θα καταφέρουν να επιβιώσουν.

Οι δύο αδελφές μοιράζονται τα ίδια ζωτικά όργανα, συμπεριλαμβανομένων του συκωτιού, διάφραγμα, αναπαραγωγικό και πεπτικό σύστημα, έντερα και ουροδόχο κύστη. Η κάθε μία ελέγχει ένα χέρι και ένα πόδι, κάτι που απαιτεί μεγάλο συγχρονισμό για να ολοκληρωθούν κινήσεις, όπως περπάτημα, τρέξιμο και οδήγηση.

Οι αδερφές παντρεύτηκαν το 2021 αλλά φρόντισαν να το κρατήσουν κρυφό με έναν βετεράνο!

Η Άμπι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές είπε πως πρόκειται να γίνουν μαμάδες μια μέρα, αλλά δεν θέλουν να μιλήσουν ακόμα γι αυτό.

Η σχέση της Άμπι με τον Τζος, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, μετρά ήδη 10 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.