Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ουκρανία: Τσετσένοι κομάντος επιτέθηκαν στην περιοχή του Ντονέτσκ

Σύμφωνα με ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, την ίδια ώρα, δύο χωριά στην δυτική περιφέρεια Μπριάνσκ της Ρωσίας βομβαρδίστηκαν από τις ουκρανικές δυνάμεις

Μοιραστείτε το

Επίθεση εξαπέλυσαν Τσετσένοι κομάντος κοντά στην πόλη Μαρίινικα, στην περιοχή Ντονέτσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Όπως αναφέρουν ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, την ίδια ώρα, δύο χωριά στην δυτική περιφέρεια Μπριάνσκ της Ρωσίας βομβαρδίστηκαν από τις ουκρανικές δυνάμεις, αλλά δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης της Μπριάνσκ Αλεξάντερ Μπογκόμαζ σε σειρά αναρτήσεών του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Το Reuters δεν ήταν σε θέση μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για επιθέσεις στα χωριά Λομάκοβκα και Νόβαγια Πογκός, τα οποία βρίσκονται κοντά στα σύνορα με τις περιφέρειες της Ουκρανίας Τσερνίχιβ και Σούμι.

Ρώσοι αξιωματούχοι ανέφεραν εντεινόμενες επιθέσεις από τη βόρεια Ουκρανία και ανακοίνωσαν ότι χθες, Πέμπτη, ουκρανικές δυνάμεις αποπειράθηκαν να διασχίσουν τα σύνορα στην ρωσική περιφέρεια Μπέλγκοροντ, στην πρώτη απόπειρα μιας τέτοιου είδους διείσδυσης στο ρωσικό έδαφος.

Ο περιφερειάρχης της Μπέλγκοροντ Βιατσεσλάβ Γκλάντκοφ δήλωσε σήμερα ότι τουλάχιστον ένα περιστατικό με βομβαρδισμό αναφέρθηκε στη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή Σεμπέκινο και ότι πάνω από 2.500 άνθρωποι απομακρύνονταν από την περιοχή.

Η Ουκρανία αρνείται ότι οι δυνάμεις της εμπλέκονται στις παρεισφρήσεις και δηλώνει ότι αυτές διεξάγονται από Ρώσους εθελοντές.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.