Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ουκρανία: Ισχυρίζεται ότι σκότωσε τον διοικητή του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας

Μοιραστείτε το

Η Ουκρανία δήλωσε πως ο Ρώσος διοικητής του στόλου της Μαύρης Θάλασσας σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίθεσης, που εξαπέλυσαν οι ουκρανικές δυνάμεις στη Σεβαστούπολη.

Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις υποστήριξαν σήμερα, Δευτέρα (25/09) πως σκότωσαν τον διοικητή του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, με την επίθεση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή (22/09) εναντίον του γενικού επιτελείου του ρωσικού στόλου στη Σεβαστούπολη, στην προσαρτημένη Κριμαία.

“Τριάντα τέσσερις αξιωματικοί, μεταξύ των οποίων ο διοικητής του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας, σκοτώθηκαν” από το πλήγμα, ανακοίνωσαν οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις μέσω της πλατφόρμας Telegram, χωρίς, ωστόσο, να παράσχουν κάποια απόδειξη.

150 ακόμα άτομα που ήταν μέσα στο κτίριο τραυματίστηκαν. Το κτίριο του γενικού επιτελείου έχει καταστραφεί σε σημείο που δεν μπορεί να επισκευασθεί”, ανέφερε η ίδια πηγή.

Το Γαλλικό Πρακτορείο τόνισε πως δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές, ενώ η Μόσχα δεν γνωστοποίησε ποτέ τις απώλειές της στην Ουκρανία. Το μόνο που ανέφερε την Παρασκευή (22/09) ήταν πως ένας στρατιωτικός αγνοούταν μετά την επίθεση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.