Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Οι γενναίοι» της Τουρκίας: Ο Κιλιτσντάρογλου μαζί με Ιμάμογλου και Γιαβάς ενόψει εκλογών

Νέο βίντεο με τίτλο «Οι γενναίοι»

Μοιραστείτε το

O προεδρικός υποψήφιος της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου μοιράστηκε νέο βίντεο με τίτλο «Οι γενναίοι» όπου εμφανίζεται να κάθεται μαζί με τους δυο δημάρχους Κωνσταντινούπολης και Άγκυρας Εκρέμ Ιμάμογλου, και Μανσούρ Γιαβάς.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, αποκάλεσε τους δυο δημάρχους αντιπροέδρους, τους επαίνεσε για το έργο που έχουν κάνει στους μητροπολιτικούς τους δήμους και κάλεσε όλους τους πολίτες να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας αγνοώντας τις «προκλήσεις» όπως είπε. Το πιθανόν είναι ότι οι δυο δήμαρχοι θα αναλάβουν καθήκοντα για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων κυρίως διαβίωσης, οικονομίας αλλά και αντισεισμικά μέτρα.

Όπως αναφέρει: «Παρακαλώ ας αγνοήσουμε τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, ας κοιτάξουμε τη δουλειά μας,, η ατζέντα αυτής της χώρας δεν μπορεί να είναι οι προκλήσεις. Ξέρετε τι υπάρχει ιστην ατζέντα του λαού μας, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, υπάρχει φωτιά στα τρόφιμα, υπάρχει πρόβλημα ενοικίου, επιπλέον, υπάρχουν σεισμοί, υπάρχουν πλημμύρες, υπάρχουν καταστροφές στη χώρα μας. Επομένως χρειαζόμαστε ισχυρές δομές για να ενισχύσουμε τις πόλεις μας με τη σωστή αστικοποίηση».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.