Σάββατο, 13 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ο Ιάπωνας που του αρέσει να ζει ως σκύλος πήρε νέα στολή για να είναι πιο… ρεαλιστικός

Ξοδεύει μικρές περιουσίες για τις εμφανίσεις του

Μοιραστείτε το

Μόλις πριν μερικά χρόνια ένας Ιάπωνας με το όνομα χρήστη «Taco» στο Twitter ανακοίνωσε ότι του αρέσει να ζει ως σκύλος και πιο συγκεκριμένα να κάνει πράγματα όπως οι τετράποδοι φίλοι του ανθρώπου, να περπατάει στο πάρκο στα τέσσερα και να παίζει με πλαστικές μπάλες.

Πρόσφατα απέκτησε ένα νέο κοστούμι σκύλου ενώ ήδη είχε ξοδέψει περίπου 2 εκατομμύρια γιεν (15.000 $) σε μια στολή κόλεϊ. Αν και αυτό είχε μια πολύ ρεαλιστική εμφάνιση, με πολύ χοντρή γούνα και ανατομικά σωστά άκρα, το κεφάλι του ήταν εύκολα το πιο αδύναμο στοιχείο του, καθώς ήταν εύκολο να εντοπιστεί ως ψεύτικο. Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε πρόσφατα τη νέα και βελτιωμένη επένδυσή του, ένα Malamute από την Αλάσκα που όχι μόνο φαίνεται χαριτωμένο, αλλά διαθέτει επίσης ουρά που κουνιέται και ελεγχόμενες κινήσεις του στόματος.

Το νέο κοστούμι του Taco, που αποκαλύφθηκε στο YouTube και στο Twitter, προκάλεσε πολλά σχόλια με πολλούς να τον αποκαλούν τρελό επειδή επένδυσε μια ολόκληρη περιουσία! Ο ίδιος πάντως παραδέχτηκε ότι κρατούσε κρυφό το πάθος του από τους φίλους και την οικογένειά του, τους συναδέλφους του στη δουλειά και απλά τους ανθρώπους γενικότερα, φοβούμενος να θεωρηθεί περίεργος, αλλά δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει το χόμπι του σύντομα.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.