Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Λεωφορείο με 38 επιβάτες έπεσε σε γκρεμό στην Iταλία

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, στον αυτοκινητόδρομο Α16 έγινε ένα τροχαίο ατύχημα μεταξύ τριών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία ένας οδηγός.

Μοιραστείτε το

Σύμφωνα με τον Ιταλικό Τύπο, στον αυτοκινητόδρομο Α16 έγινε ένα τροχαίο ατύχημα μεταξύ τριών αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία ένας οδηγός.

Δεν πρόλαβαν να σταματήσουν δύο αλλά αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο με 38 επιβάτες, με αποτέλεσμα το τελευταίο να ανατραπεί και να πέσει σε γκρεμό. Υπάρχουν τραυματίες, εκ των όποιων μερικοί σοβαρά.

Επί ποδός βρίσκονται τα σωστικά συνεργεία, ενώ ο πρώτος απολογισμός κάνει λόγο για 14 τραυματίες. Δύο από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι υπόλοιποι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο δημοτικό γυμναστήριο του Αβελίνο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι περισσότεροι φέρουν μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο, περισυνέλεξαν τους τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με διάφορα ασθενοφόρα στα πλησιέστερα νοσοκομεία.

«Όλοι κοιμόμασταν. Αυτό που μας ξύπνησε ήταν το βίαιο φρενάρισμα και μετά το “μπαμ”, όταν συγκρουστήκαμε με αυτοκίνητα, πριν καταλήξουμε στο γκρεμό», δήλωσε ένας από τους επιβάτες του λεωφορείου.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το λεωφορείο κινούταν στον αυτοκινητόδρομο με προορισμό τη Ρώμη. Είχε ξεκινήσει το δρομολόγιό του από το Λέτσε, όταν ξαφνικά βρέθηκε πίσω από δύο αυτοκίνητα, που ήταν σταματημένα, έχοντας εμπλακεί σε άλλο ατύχημα.

Ο οδηγός του λεωφορείου έστριψε προς τα αριστερά, κατευθυνόμενος προς το προστατευτικό κιγκλίδωμα, για να αποφύγει τη σύγκρουση, αλλά κατέληξε στο γκρεμό.

Τρία άλλα αυτοκίνητα, τα οποία ακολουθούσαν το λεωφορείο, κατέληξαν πάνω στα αυτοκίνητα που ήταν σταματημένα στο κέντρο του δρόμου.

Ένας γερανός της πυροσβεστικής υπηρεσίας της επαρχιακής διοίκησης του Αβελίνο κατάφερε και σήκωσε το βαρύ όχημα από τον γκρεμό.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.