Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Lance Reddick: Σε καρδιακή νόσο οφείλεται ο θάνατος του γνωστού ηθοποιού

Η είδηση είχε αφήσει άναυδους τους θαυμαστές τους, που τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του σε διάσημες σειρές και ταινίες

Μοιραστείτε το

Ο αγαπημένος ηθοποιός Lance Reddick έφυγε από την ζωή σε ηλικία 60 ετών, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 17/03. Η είδηση είχε αφήσει άναυδους τους θαυμαστές τους, που τον αγάπησαν μέσα από τους ρόλους του σε διάσημες σειρές και ταινίες.

Ωστόσο, δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι σήμερα, η αιτία του θανάτου του, ενώ οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για θάνατο από φυσικά αίτια. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ, ο θάνατός οφείλεται σε καρδιακή νόσο.

Συγκεκριμένα, το πιστοποιητικό θανάτου του ηθοποιού αναφέρει πως η αιτία του θανάτου του είναι ισχαιμική καρδιοπάθεια από αθηροσκλήρωση των στεφανιαίων αρτηριών.

Ακόμη, το έγγραφο αποκαλύπτει πως ο Lance Reddickδεν θα θαφτεί αλλά θα αποτεφρωθεί.

Ο Lance Reddick έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Cedric Daniels στην τηλεοπτική σειρά The Wire (2002-2008), ως Phillip Broyles στο Fringe (2008-2013) και ως Chief Irvin Irving στο Bosch (2014-2020).

Παράλληλα, είχε παίξει και σε πολλές ταινίες. Στον κινηματογράφο ήταν γνωστός για τον ρόλο του ως Charon στο franchise John Wick (2014-σήμερα), ως David Gentry στο Angel Has Fallen (2019) και ως Guillermin στο Godzilla vs. Kong (2021).

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.