Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κίνα: Καρέ καρέ η διάσωση παιδιού που κρεμόταν από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας

Μοιραστείτε το

Κόβει την ανάσα το βίντεο που δείχνει ένα κοριτσάκι να κρέμεται στον αέρα από το παράθυρο ενός διαμερίσματος στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην Κίνα. Το κοριτσάκι, ηλικίας 4-5 ετών, φαίνεται να κρέμεται από τον λαιμό από τα κάγκελα ασφαλείας μιας πολυκατοικίας στο Chongqing. Το παιδί σώθηκε χάρη σε έναν γείτονα ο οποίος ανέβηκε μέχρι τον πέμπτο όροφο και απεγκλώβισε το παιδί, όπως φαίνεται στο βίντεο.

Πολίτες έχουν στήσει ένα αυτοσχέδιο δίχτυ ασφαλείας ενώ ένας ακόμα άνδρας σπεύδει να βοηθήσει. Ευτυχώς, παρά τη βροχή, οι δύο άνδρες κατάφεραν να σώσουν το παιδί χωρίς να υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ιδιοκτήτης του διπλανού καταστήματος, ήταν ένας από τους άνδρες που βοήθησαν. Ο ίδιος δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε περίπου 10 λεπτά. «Δεν ανησυχούσα για τον εαυτό μου. Εκείνη τη στιγμή, το παιδί κρεμόταν εντελώς έξω από το παράθυρο και ήθελα απλώς να το σώσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν σκέφτηκα πάρα πολύ. Οι άνθρωποι από κάτω βρήκαν μια σκάλα, οπότε ανέβηκα επάνω. Εκείνη την ώρα, το παιδί ήταν πολύ ταραγμένο, έκλαιγε και φώναζε για τη μητέρα του. Την παρηγορήσαμε και μόλις ηρέμησε, σκαρφάλωσα ξανά στο γειτονικό παράθυρο και την κατέβασα με ασφάλεια» είπε.

Οι γονείς φέρονται να είχαν βγει για ψώνια, αφήνοντας το παιδί μόνο του στο σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.