Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Κίνα: Γάτα άναψε κατά λάθος την κουζίνα και έβαλε φωτιά στο σπίτι

Μια απίστευτη και όμως αληθινή ιστορία

Μοιραστείτε το

Μια γάτα στην Κίνα άνοιξε κατά λάθος την επαγωγική κουζίνα στην κουζίνα του σπιτιού που μένει και έβαλε φωτιά, προκαλώντας ζημιές πάνω από 100.000 γιουάν δηλαδή περίπου 11.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη South China Morning Post, η ιδιοκτήτρια της γάτας έλαβε ένα τηλεφώνημα στις 4 Απριλίου από το προσωπικό διαχείρισης ακινήτων στο συγκρότημα της, λέγοντας ότι το σπίτι της φλεγόταν.

Η ιδιοκτήτρια επέστρεψε βιαστικά στο διαμέρισμά της στην επαρχία Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας και συνειδητοποίησε ότι η γάτα ήταν υπεύθυνη για τη φωτιά. Η γάτα με το όνομα Jingoudiao απλά έπαιζε στην κουζίνα και πάτησε κατά λάθος την οθόνη αφής της επαγωγικής κουζίνας, ενεργοποιώντας την. Η φωτιά έκαψε ολόκληρο τον πρώτο όροφο της σοφίτας της.

Αργότερα, οι πυροσβέστες βρήκαν τη γάτα να κρύβεται σε ένα ντουλάπι στον επάνω όροφο, καλυμμένη με στάχτη αλλά όχι τραυματισμένη.

Λίγες μέρες αργότερα, η ιδιοκτήτρια παραδέχτηκε ότι ήταν δικό της λάθος καθώς ξέχασε να κλείσει το ρεύμα στην κουζίνα και υποσχέθηκε να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην πυρασφάλεια στο μέλλον.

Οι διασκεδαστικές της αναρτήσεις έγιναν viral, προσελκύοντας μεγάλο ενδιαφέρον και σχόλια από άλλους ιδιοκτήτες κατοικίδιων. Ένας χρήστης έγραψε: «Ευχαριστώ. Μόλις έκλεισα την ηλεκτρική μου κουζίνα. Έχω μια άτακτη γάτα που πηγαίνει παντού στο διαμέρισμά μου».

Ένας άλλος σχολίασε: «Η γάτα μου απλώς ανοίγει την βρύση στην τουαλέτα αφήνοντάς με να πληρώνω μεγάλους λογαριασμούς νερού».

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.