Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2025

Ιταλία: Επιχειρηματίας σκότωσε μοντέλο, ενώ η αστυνομία ήταν έξω από την πόρτα της για να τη σώσει

Μια νέα γυναικοκτονία συγκλονίζει την Ιταλία, καθώς το βράδυ της Πέμπτης στο Μιλάνο, η 29χρονη Πάμελα Τζενίνι, γνωστό μοντέλο στην πόλη της μόδας, δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της, τον 52χρονο επιχειρηματία Τζιανλούκα Σόντσιν.

Το ελεεινό έγκλημα έλαβε χώρα ενώ η αστυνομία είχε ήδη κληθεί και βρισκόταν έξω από την πόρτα της. Η Τζενίνι, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο από τις προθέσεις του πρώην συντρόφου της, ζήτησε βοήθεια τηλεφωνώντας σε φίλο της.

Εκείνος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, η Τζενίνι είχε την ψυχραιμία να προσποιηθεί ότι περίμενε ένα «ντελίβερι», αλλά δεν πρόλαβε να ξεκλειδώσει την πόρτα πριν ο δράστης την οδηγήσει στο μπαλκόνι και τη δολοφονήσει με δεκάδες μαχαιριές. Η αστυνομία παραβίασε την πόρτα και βρήκε την Τζενίνι νεκρή, ενώ ο δράστης είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και ανακρίθηκε αφού είχε διαφύγει τον κίνδυνο. Κατηγορήθηκε επίσημα για γυναικοκτονία. Οι γείτονες ανέφεραν ότι ο Σόντσιν είχε δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν, εισβάλλοντας στην πολυκατοικία και απειλώντας την, για να του ανοίξει την πόρτα. Η Πάμελα Τζενίνι, μισή Ιταλίδα και μισή Ρωσίδα, είχε καταγωγή από το Στρότσα και είχε κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με την ομορφιά και το χαμόγελό της. Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση σε ηλικία 19 ετών και εργάστηκε ως μοντέλο, ενώ διατηρούσε και ένα e-shop μόδας, την EP SheLux.

Η σχέση της με τον Σόντσιν κράτησε περίπου έναν χρόνο, με πιο χαρακτηριστικό περιστατικό την απειλή του να σκοτώσει το σκυλί της το περασμένο καλοκαίρι, γεγονός που την οδήγησε να τον εγκαταλείψει. Παρά τα προβλήματα, δεν είχαν ποτέ απαγγελθεί κατηγορίες εναντίον του μέχρι την τραγική νύχτα της δολοφονίας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή