Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2026

ΗΠΑ: Στα πρόθυρα χρεοκοπίας το Κέντρο Κένεντι, ενδέχεται να κλείσει την Τρίτη

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών «Τζον Φ. Κένεντι» βρίσκεται στα πρόθυρα χρεοκοπίας και ενδέχεται να κλείσει ακόμη και από την Τρίτη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post.

Οι επικεφαλής του Κέντρου, οι οποίοι έχουν διοριστεί από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζουν ότι η αναγραφή του ονόματος του Αμερικανού προέδρου στην πρόσοψη του κτιρίου μπορεί να αποτελεί τη μοναδική λύση για την αποφυγή μιας επικείμενης και «βέβαιης δημοσιονομικής κατάρρευσης», σύμφωνα με την εφημερίδα, η οποία επικαλείται έγγραφα που έχει στην κατοχή της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση του Κέντρου αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με το ενδεχόμενο αναστολής της λειτουργίας του να είναι πλέον άμεσο.

Πηγή: Reuters

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή