ΗΠΑ: Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο Μπράιαν Κοχμπέργκερ για τη δολοφονία τεσσάρων φοιτητών στο Αϊντάχο

Ο Μπράιαν Κοχμπέργκερ που εισέβαλε με μάσκα σε φοιτητικό σπίτι κοντά στο Πανεπιστήμιο του Άινταχο και δολοφόνησε τέσσερις φοιτητές με μαχαίρι, καταδικάστηκε την Τετάρτη σε τέσσερις φορές ισόβια κάθειρξη χωρίς το δικαίωμα αναστολής.
Παρά την παρουσία των οικογενειών των θυμάτων στο δικαστήριο, ο 30χρονος δεν έδωσε καμία εξήγηση για τα κίνητρα της επίθεσης, ούτε για το πώς επέλεξε το σπίτι στην οδό King Road, στην ήσυχη πανεπιστημιούπολη Άινταχο.
Η δίκη είχε προγραμματιστεί για τον επόμενο μήνα, ωστόσο ο Kohberger δήλωσε ένοχος νωρίτερα, σε συμφωνία με την Εισαγγελία ώστε να αποφύγει τη θανατική ποινή. Δεν μίλησε καθόλου κατά την ακροαματική διαδικασία.
Bryan Kohberger pled guilty to the murders of four University of Idaho students to avoid the death penalty. He will serve four consecutive life sentences plus 10 years for burglary. https://t.co/aqeXNrCQFV pic.twitter.com/JoY7c3QR32
— USA TODAY (@USATODAY) July 23, 2025
Σχετικά Άρθρα
25/07/2025 - 18:37
25/07/2025 - 18:31
25/07/2025 - 18:02
Δείτε επίσης