Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Η Μεράλ Ακσενέρ με σφαίρες μέσα στο τουρκικό κοινοβούλιο Ι ΒΙΝΤΕΟ

Λίγες μέρες μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του τουρκικού Καλού Κόμματος

Μοιραστείτε το

Λίγες μέρες μετά την ένοπλη επίθεση στα γραφεία του τουρκικού Καλού Κόμματος, η πρόεδρός του, Μεράλ Ακσενέρ, πραγματοποίησε την εισήγησή της κατά την συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής της ομάδας σε ιδιαίτερα οργισμένο τόνο.

 

Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε η κίνηση της Ακσενέρ να τοποθετήσει τις σφαίρες πάνω στο πόντιουμ, την ώρα της ομιλίας της, προκειμένου να τονίσει ότι “οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν”.

“Οι σφαίρες δεν θα μας σταματήσουν” φέρεται να είπε η Τουρκάλα πολιτικός. “Αφού έχουμε ξεπεράσαμε τόσα εμπόδια, τώρα θα μας σταματήσει αυτή η σφαίρα; Από σπίθα θα γίνεται φωτιά! Το υπόσχεστε;”, είπε απευθυνόμενη σε όλους όσοι παρακολουθούσαν την ομιλία. “Ναι το υποσχόμαστε!”, φώναξε το κοινό. “Θα αντισταθείτε σε όλες τις απειλές και τις συκοφαντίες. Το υπόσχεστε;”, ξαναρώτησε. “Ναι το υποσχόμαστε!”.

“Θα αντιμετωπίσετε όλες τις σφαίρες. Όλα αυτά… Θα τα αντιμετωπίσετε και θα γίνεται ‘ο Ήλιος’ για τον λαό μας. Το υπόσχεστε; Το πρωί της 15ης Μαΐου θα κάνουμε να χαμογελάσουν όλα τα πρόσωπα”, κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.