Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Γυναίκα στο Βέλγιο σκοτώθηκε από πτώση χριστουγεννιάτικου δέντρου Ι ΒΙΝΤΕΟ

Μοιραστείτε το

Mία γυναίκα 63 ετών έχασε τη ζωή της, όταν χριστουγεννιάτικο δέντρο έπεσε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων σε εορταστική αγορά της Φλάνδρας. Στο βίντεο, που μεταδίδουν τα βελγικά μέσα ενημέρωσης, φαίνεται το 20 μέτρων έλατο να παρασύρεται από τον αέρα.

 

Η 63χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά της, ενώ ακόμη τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Σύμφωνα με τον βελγικά ΜΜΕ, το δέντρο ύψους είκοσι μέτρων έπεσε από τον δυνατό αέρα. «Το δέντρο ήταν στέρεο, ωστόσο δυνατής βροχόπτωσης και ισχυρών ανέμων στο σημείο, φτάσαμε σε αυτή την τραγωδία σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά με πολλούς ανθρώπους παρόντες».

Ήδη, πάντως, υπήρχαν προβλήματα με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφού αρχικά παραδόθηκε λάθος δέντρο, ενώ στη συνέχεια υπήρχαν κάποια ζητήματα στατικότητας.

«Δέκα λεπτά πριν πέσει το δέντρο, τηλεφωνήσαμε στο τεχνικό τμήμα της πόλης για να αναφέρουμε ότι είδαμε το δέντρο να κινείται» είπε στο VRT NWS αυτόπτης μάρτυρας.

«Μετά το δέντρο έπεσε. Είδαμε ότι τρία άτομα βρίσκονταν κάτω από το δέντρο. Σηκώσαμε το δέντρο με περίπου είκοσι άτομα και δύο άτομα απομακρύνθηκαν από κάτω. Ένα τρίτο διασώθηκε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. επιτεύχθηκε. Δεν φαινόταν καλά, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα για την κατάστασή τους. Δεν είμαι γιατρός» κατέληξε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με άλλον, δε, «το δέντρο έπεσε σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γρήγορα συνέβη αυτό. Όλοι ανέλαβαν αμέσως δράση».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.