“Γκάφα” Τραμπ με τα χαρτιά της εμπορικής συμφωνίας: Του έπεσαν από τα χέρια – Ο Στάρμερ γονάτισε να τη μαζέψει (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενα απίστευτο σκηνικό κατεγράφη μπροστά στις κάμερες στον Καναδά κατά τη διάρκεια της G7. Πρωταγωνιστές ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Κιρ Στάρμερ.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος και ο Βρετανός πρωθυπουργός επ’ ευκαρίας της συνάντησής τους στον Καναδά υπέγραψαν την εμπορική συμφωνία των δύο κρατών. Και το ανακοίνωσαν στα μέσα με κάπως επεισοδιακό τρόπο.

Η εμπορική συμφωνία Ηνωμένου Βασιλείου-ΗΠΑ έχει υπογραφεί και είναι «ολοκληρωμένη», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. «Το υπογράψαμε και ολοκληρώθηκε. Είναι μια δίκαιη συμφωνία και για τους δύο. Θα δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας, πολλά έσοδα», είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος έχοντας στο πλευρό του τον Κιρ Στάρμερ.

Και κάπου εκεί ο Ντόναλντ Τραμπ σήκωσε ένα αντίγραφο της εμπορικής συμφωνίας για να το δείξει στους δημοσιογράφους. Αλλά η συμφωνία… σκόρπισε και του έπεσε στο έδαφος με ένα σουρεαλιστικό σκηνικό να εκτυλίσσεται μπροστά στις κάμερες: Τον Τραμπ να κοιτάζει τα χαρτιά στο έδαφος και τον Στάρμερ να γονατίζει για να τα μαζέψει από το πάτωμα λέγοντας «ένα πολύ σημαντικό έγγραφο».

Ο Βρετανός πρωθυπουργός μάζεψε βιαστικά τα υπογεγραμμένα έγγραφα της συμφωνίας από το έδαφος και τα παρέδωσε πίσω στον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Καρέ καρέ: Η στιγμή που πέφτει η συμφωνία από τα χέρια του Τραμπ και ο Στάρμερ σκύβει να τη μαζέψει

Ο Σερ Κιρ δήλωσε ότι το έγγραφο «εφαρμόζει» τη συμφωνία για τη μείωση των δασμών στα αυτοκίνητα και την αεροδιαστημική, προσθέτοντας: «Επομένως, αυτή είναι μια πολύ καλή μέρα και για τις δύο χώρες μας – ένα πραγματικό σημάδι δύναμης».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή