Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Δημοσιογράφος του FOX News «τα βάζει» με τις ανύπαντρες γυναίκες που ψήφισαν Δημοκρατικούς

Μοιραστείτε το

Σε ένα απίστευτο παραλήρημα κατά των γυναικών προχώρησε από τον αέρα του Fox News ο δημοσιογράφος Jesse Watters. Εμφανώς δυσαρεστημένος από τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, επιδόθηκε σε ένα πογκρόμ εναντίον των ανύπαντρων γυναικών που, όπως είπε, πρέπει να παντρευτούν και να “νοικοκυρευτούν”, ώστε να σταματήσουν να ψηφίζουν τους Δημοκρατικούς.

Συνεχίζοντας, είπε ακόμη ότι “οι πολιτικές που υιοθετούν οι Δημοκρατικοί είναι για να παραμένουν οι γυναίκες μόνες“. “Όταν αυτές παντρεύονται, τότε ψηφίζουν Ρεπουμπλικάνους. Οι ανύπαντρες γυναίκες και οι ψηφοφόροι κάτω των 40 ετών έχουν αιχμαλωτιστεί από τους Δημοκρατικούς”, είπε ο Watters στον αέρα της εθνικής τηλεόρασης, για να προσθέσει: “πρέπει αυτές οι κυρίες να παντρευτούν. Ήρθε η ώρα να ερωτευτούν και να νοικοκυρευτούν. Παιδιά, πηγαίνετε να βάλετε ένα δαχτυλίδι”.

Ολοκληρώνοντας το μισογύνικο παραλήρημά του, είπε πως “αυτές οι γυναίκες διδάσκουν στο σχολείο το παιδιά μας”, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στις αμβλώσεις, στις οποίες απέδωσε τα υψηλά ποσοστά των Δημοκρατικών.

Τον σεξιστικό οχετό του δημοσιογράφο συμπλήρωνε το super του Fox News που προειδοποιούσε πως “οι νεαρές, ανύπαντρες γυναίκες ψηφίζουν κατά συντριπτική πλειοψηφία τους Δημοκρατικούς”.

Τα στοιχεία του Fox υποστήριζαν ότι ενώ το 68% των ανύπαντρων γυναικών ψήφιζε Δημοκρατικούς (και το 31% Ρεπουμπλικάνους), μόνο το 42% των παντρεμένων γυναικών ψήφιζε Δημοκρατικούς (με το 56% να ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους).

Σύμφωνα με τα exit polls, το 53% αυτών των γυναικών ψήφισε Δημοκρατικούς.

Διαχρονικά – και εύκολα μάλλον καταλαβαίνει κάποιος το γιατί – οι περισσότερες δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ καταγράφουν μια τάση της πλειοψηφίας των γυναικών να ψηφίζουν Δημοκρατικούς, ενώ τα ποσοστά αποχής είναι μικρότερα στις γυναίκες.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.