Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Χάρι: Πυρά κατά του πρίγκιπα από φίλο της Ελισάβετ – «Πρόδωσε την ετοιμοθάνατη γιαγιά του»

Μοιραστείτε το

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόσθεσε περιττή δυστυχία στους τελευταίους μήνες της ζωής της γιαγιάς του Βασίλισσας Ελισάβετ Β, ισχυρίζεται ένας φίλος της αείμνηστης μονάρχη που θέλησε ωστόσο να διατηρήσει την ανωνυμία του.

«Τα τελευταία χρόνια της ζωής της, σίγουρα από τότε που πέθανε ο σύζυγός της (ο πρίγκιπας Φίλιππος – τον Απρίλιο του 2021), η βασίλισσα πονούσε πολύ», είπε ο φίλος της Ελισάβετ στην Daily Beast Friday.

«Τους τελευταίους μήνες, φυσικά, έγινε πολύ χειρότερο. Την περίοδο του πλατινένιου Ιωβηλαίου της (Ιούνιος 2022), δεν μπορούσε να δει πολλά, δεν μπορούσε να ακούσει πολλά. Μετά βίας μετακόμισε από τα διαμερίσματά της στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Η εμφάνιση στο μπαλκόνι του Ιωβηλαίου απαιτούσε τιτάνια προσπάθεια».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, θα έπρεπε να… είχαν μείνει ήσυχοι όταν ήταν σαφές ότι η γιαγιά του πέθαινε και αντιμετώπιζε σωματικό πόνο. «Αντίθετα, παρήγαγαν αυτό το ατελείωτο ρεύμα απίστευτα βλαβερών ταινιών και συνεντεύξεων που επιτίθενται στο έργο της ζωής της. Δεν θα έπρεπε να ανακοινώσει ο Χάρι ότι έγραφε απομνημονεύματα όταν ο ίδιος ήξερε ότι η γιαγιά του πρόκειται να πεθάνει σύντομα. Η σκληρότητα του κόβει την ανάσα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.