Ανατροπή Τραμπ μετά τη «βόμβα» των Financial Times: «Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να χτυπήσει τη Μόσχα»

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα των FT που τάραξε τις παγκόσμιες ισορροπίες, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι δεν πρέπει να βάλει κατά της Μόσχας.

Σχεδόν αντικρουόμενες είναι οι δύο ειδήσεις σήμερα Τρίτη που αφορούν τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Αφού οι Financial Times δημοσίευσαν πως ο Αμερικανός πρόεδρος είχε ρωτήσει στις 4 Ιουλίου τον Ουκρανό ομόλογό του αν μπορεί να πλήξει με όπλα μεγάλου βεληνεκούς τη Μόσχα, ο ίδιος δήλωσε πως η Ουκρανία δεν πρέπει να κάνει κάτι τέτοιο.

Μάλιστα η δήλωση αυτή έγινε μία ημέρα αφού ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την αποστολή περισσότερων όπλων στο Κίεβο και σκλήρυνε τη στάση του απέναντι στη Ρωσία.

«Ο Ζελένσκι δεν πρέπει να βάλει στο στόχαστρο την Μόσχα»

Σήμερα ωστόσο, ο Τραμπ, αναφερόμενος στον πόλεμο, είπε ότι «δεν είναι με το μέρος κανενός» αλλά απλώς «θέλει να σταματήσουν οι σκοτωμοί». «Θα δούμε τι θα συμβεί με τον πρόεδρο Πούτιν», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή