Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Αγωνία για τη Σελίν Ντιόν – Έχασε τον έλεγχο των μυών της

Μοιραστείτε το

Η Σελίν Ντιόν δίνει μάχη με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου, με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται. Η αδερφή της, Κλοντέτ, είπε ότι η θρυλική τραγουδίστρια «έχει πλέον χάσει τον έλεγχο των μυών της».

 

Παρόλο που η 55χρονη προσπαθεί πολύ, δεν έχει τον έλεγχο των μυών της. «Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη» δήλωσε η Κλοντέτ στο 7 Jours και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι και στα δικά μας όνειρα και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή. Με ποια ιδιότητα; Δεν ξέρω. Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς. Επειδή πρόκειται για μία στο εκατομμύριο περιπτώσεις, οι επιστήμονες δεν έχουν κάνει τόσο μεγάλη έρευνα, επειδή δεν επηρεάζει πολλούς ανθρώπους».

Αναφερόμενη στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της οικογένειας της Σελίν Ντιόν, το «Fondation Maman Dion», η Κλοντέτ δήλωσε: «Κάποιοι άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους επειδή πρόκειται για μια ασθένεια που δεν είναι ευρέως γνωστή. Αν ξέρατε μόνο τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δέχεται το ίδρυμα για τη Σελίν… Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται γι’ αυτήν. Παίρνει τόσα πολλά μηνύματα, δώρα και ευλογημένους σταυρούς».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.