Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

«Απάρτχαϊντ» σε παραλία στην Αμμόχωστο – Απαγορεύουν την είσοδο «σε Πακιστανούς και μαύρους»

«Εάν βλέπατε και εσείς όσα βλέπω εγώ θα συμφωνούσατε»

Μοιραστείτε το

Σάλο προκάλεσε στα κατεχόμενα της Κύπρου η απόφαση μιας επιχείρησης σε παραλία στην Αμμόχωστο να απαγορεύσει την είσοδο σε όσα άτομα προέρχονται από το Πακιστάν ή έχουν μαύρο χρώμα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την απόφαση έλαβε ο Χασάν Γκόκο, ιδιοκτήτης της επιχείρησης που εκμεταλλεύεται στην παραλία και δημοσίευσε βίντεο στα social media, όπου ανέφερε πως «εάν βλέπατε και εσείς όσα βλέπω εγώ θα συμφωνούσατε».

«Αλλοδαποί λουόμενοι εισέρχονταν στη θάλασσα φορώντας μποξεράκια προκαλώντας την αντίδραση γυναικών που σκανδαλίζονταν από το θέαμα.«Η ασφάλεια και η γαλήνη των πολιτών που έρχονται στην παραλία μας έχουν ανατεθεί σε εμάς», είπε μεταξύ άλλων.

Ο λεγόμενος, Δήμαρχος Αμμοχώστου Σουλεϊμάν Ουλούτσαι εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας το περιστατικό και αναφέροντας ότι «δυστυχώς, η ιδιόκτητη επιχείρηση του Κλαψίδες Beach η οποία βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Αμμοχώστου, έχει προχωρήσει σε μια ατυχή προσέγγιση δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψει στην παραλία άτομα από συγκεκριμένες χώρες ή όποιον φέρει φαγητό ή ποτό μαζί του. Αυτή η προσέγγιση, η οποία είναι ευθέως ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορεί να γίνει με τίποτε αποδεκτή και θα προβούμε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες κατά της σχετικής επιχείρησης».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.