Ζεφύρι: Παραδόθηκαν τέσσερα άτομα για τη δολοφονία του 8χρονου

Παραδόθηκαν τέσσερα άτομα για τη δολοφονία του 8χρονου στο Ζεφύρι, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Όπως αναφέρει, παραδόθηκαν τέσσερα άτομα και όχι οι δύο ένοπλοι που πυροβόλησαν κατά της οικίας όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 8χρονος το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

Οι τέσσερις άνδρες παραδόθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, παρουσία του δικηγόρου τους. Οι δύο ήταν οι οδηγοί των οχημάτων που επέβαιναν οι δράστες, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το χρονικό

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου (14/10), στην οδό Μαρίνου Αντύπα, όταν σημειώθηκε επεισόδιο μεταξύ μελών δύο οικογενειών που διέμεναν στην περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έπεσαν πυροβολισμοί με κυνηγετική καραμπίνα. Τα σκάγια τραυμάτισαν το μικρό παιδί που διακομίστηκε στο νοσοκομείο, με τα τραύματα να είναι σοβαρά και το αγόρι να καταλήγει.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή