Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ
Array

Ξέχασαν φέρετρο με νεκρό στο αεροπλάνο και πέταξε πίσω στην Ελλάδα

Η κηδεία έπρεπε να αναδιοργανωθεί

Μοιραστείτε το

Ένα αδιανόητο αλλά και μακάβριο περιστατικό συνέβη στο Δουβλίνο, προκαλώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης και επείγουσα έρευνα για τα αίτια που το προκάλεσαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Sunday Independent, έπειτα από σοβαρή παράλειψη, το φέρετρο με τη σορό ενός άνδρα μετά την άφιξή του στο Δουβλίνο έμεινε μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα αυτό να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα από όπου και είχε αναχωρήσει!

Ο άνδρας έχασε τη ζωή του στη χώρα μας, η σορός του μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Ιρλανδία από όπου και καταγόταν, ωστόσο το φέρετρο με τον νεκρό δεν ξεφορτώθηκε στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου και έτσι βρέθηκε ξανά πίσω στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Swissport, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ σε ανακοίνωσή της σημείωσε: “Λυπούμαστε βαθιά για αυτό που βίωσε η οικογένεια σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και κάναμε ό,τι μπορούσαμε προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα επιλυθεί γρήγορα το ζήτημα”.

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε την επόμενη μέρα στην Ιρλανδία, ωστόσο η κηδεία του χρειάστηκε να μετατεθεί σε νέα ημερομηνία.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.