Βόμβα στην Σταδίου: «Ήταν πολύ δυνατή η έκρηξη, φοβηθήκαμε» – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για το περιστατικό

Ήταν πολύ δυνατή η έκρηξη, φοβηθήκαμε». Με αυτά τα λόγια περιγράφουν τις στιγμές τρόμου που βίωσαν επιχειρηματίες και περαστικοί όταν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός απέναντι από το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός αλλά με σοβαρές υλικές ζημιές. Η «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα» ανέλαβε την ευθύνη.

 

Αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν κοντά στο σημείο, όπου είχε τοποθετηθεί η βόμβα, κάνουν λόγο για δυνατή έκρηξη και περιέγραψαν ότι μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έφτασαν εκεί άνδρες της Αστυνομίας και της Αντιτρομοκρατικής.

«Είχαν κλείσει τον δρόμο με κορδέλες» είπε ένας κύριος που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή, ενώ άλλος που είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του εκεί ανέφερε ότι «μας είπαν ότι απαγορεύεται να πλησιάσουμε τον χώρο. Περιμένουμε να πάρουμε τα αυτοκίνητα να φύγουμε. Ακούστηκε πολύ καθαρά και δυνατά η έκρηξη».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή