Βόλος: Επεσε νεκρός μπροστά στα μάτια του φίλου του την ώρα που περπατούσαν

Με τραγικό τρόπο έληξε ο περίπατος δύο φίλων το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου, σε δασική περιοχή, πάνω από την περιοχή της Μπουρμπουλήθρας, στις Αλυκές του Βόλου, καθώς ο ένας από τους δύο έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός.

Πρόκειται για άντρα 72 χρόνων, ο οποίος μαζί με τον φίλο του είχαν ξεκινήσει για περπάτημα. Σε κάποιο σημείο της διαδρομής παραπονέθηκε για αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε κάτω.

Ο φίλος του πανικοβλήθηκε και ειδοποίησε αμέσως τον γιο του, ενημερώνοντας που βρίσκονται και αμέσως ξεκίνησε μία ολόκληρη επιχείρηση από το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να προσεγγίσουν το σημείο, που είναι σε υψόμετρο 600 μέτρων, σε μία περιοχή που περικλείεται από βράχια.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. Ο 72χρονος δυστυχώς ήταν νεκρός.

Τα ακριβή αίτια του αιφνίδιου θανάτου του θα εξακριβωθούν κατά τη διάρκεια νεκροψίας- νεκροτομής.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή