Τις κινήσεις των 8 μαυροντυμένων κουκουλοφόρων πριν και μετά την σοκαριστική επίθεση στη Νομική Σχολή Αθηνών, προσπαθούν να καταγράψουν οι αρχές που έχουν αναλάβει την υπόθεση.
Δυο νέα βίντεο ντοκουμέντα που δημοσιεύτηκαν από το MEGA σήμερα (02.05.2025), αναμένεται να ρίξουν φως στα όσα έκαναν οι κουκουλοφόροι πριν σπείρουν τον τρόμο στην Νομική Σχολή Αθηνών και τραυματίσουν τον μεταπτυχιακό φοιτητή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι.
Όπως φαίνεται στα πλάνα του πρώτου βίντεο, πριν την επίθεση, εμφανίζεται μία ύποπτη μοτοσικλέτα με 2 αναβάτες. Ο συνεπιβάτης φέρεται να φοράει full face, ενώ στην τσάντα του φαίνεται και ένα μεταλλικό αντικείμενο που παραπέμπει σε πτυσσόμενο γκλοπ, σαν κι αυτά που χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης λίγα λεπτά αργότερα.
Σε άλλο αποκαλυπτικό βίντεο, 2 ακόμη μαυροντυμένοι άνδρες περπατούν με κατεύθυνση τη Νομική, λίγα λεπτά πριν επιτεθούν στον φοιτητή.