Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βιασμός στον Κολωνό: Καταθέτει η 12χρονη – Ακόμα δύο άνδρες στη ΓΑΔΑ – Συνομιλούσαν με το προφίλ της ανήλικης στο “Blindchat”

Μοιραστείτε το

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το 12χρονο κορίτσι, προκειμένου να δώσει νέα κατάθεση προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για νέες συλλήψεις. Πρόκειται για την τέταρτη κατάθεση της 12χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες συνολικά 13 άτομα είχαν εμφανιστεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, υποστηρίζοντας ότι συνομιλούσαν με τη 12χρονη, χωρίς όμως να τη συναντήσουν. Όπως ταυτοποιήθηκε όμως από την Αστυνομική έρευνα, τουλάχιστον τρεις από αυτούς παρά τους ισχυρισμούς τους, είχαν επαφή με το κορίτσι.

Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει τα πρόσωπά τους και αν αυτό συμβεί αναμένεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης από την Ανακρίτρια.

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ ακόμα δύο άτομα

Ακόμη δύο άτομα που φέρονται να είχαν επικοινωνία με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό, σε διαδικτυακή εφαρμογή, προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία χθες (31-10-2022), απογευματινές και βραδινές ώρες δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη που φέρεται να έχει πέσει θύμα μαστροπείας στον Κολωνό.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.