Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στην ανακρίτρια η μητέρα

Μοιραστείτε το

Ενώπιον της ανακρίτριας, στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, βρίσκεται η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό. Η μεταγωγή της έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Η 37χρονος βρίσκεται αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της κόρης της.  Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης η 37χρονη μητέρα καλείται να δώσει εξηγήσεις για τα στοιχεία που την καθιστούν εμπλεκόμενη στην υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη κρίθηκαν προφυλακιστέοι οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι, ο Ηλίας Μίχος και ο Γιάννης Σοφιανίδης.

Η κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος της 37χρονης, μητέρας οκτώ παιδιών, είναι αντίστοιχη με εκείνη που βαρύνει τον 53χρονο Ηλία Μίχο. Ο καταστηματάρχης με σωρεία στοιχείων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία φαίνεται πως “διέθετε” μέσω του διαδικτύου το σώμα της 12χρονης σε ενδιαφερόμενους να έχουν καταναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις με το ανήλικο παιδί.

Σύμφωνα με νομικούς, η κατηγορία σε βάρος της μητέρας θα μπορούσε να αφορά όχι μόνο ενεργό συμμετοχή της στην εμπορία του παιδιού και τη νομή των “αμοιβών”, αλλά ακόμη και την “ανοχή” που ίσως επεδείκνυε, ουσιαστικά την διευκόλυνση σε όσα διαλαμβάνονταν σε βάρος του παιδιού της, από τον εργοδότη της ίδιας.

Δικαστικές πηγές υιοθετώντας το σκεπτικό έμπειρων αξιωματικών τονίζουν πως το κοριτσάκι φαίνεται πως όχι μόνο ήταν ελεύθερο να κυκλοφορεί ως αργά τη νύχτα, αλλά χρησιμοποιούσε ακριβά αντικείμενα, κινητό, ποδήλατο και άλλα, χωρίς να ανησυχούν όλα αυτά τη μητέρα. Η γυναίκα είχε τεθεί στο στόχαστρο της Αστυνομίας αμέσως μετά την καταγγελία της φρικώδους υπόθεσης, καθώς η εν γένει συμπεριφορά της φαίνεται να προβλημάτισε τις Αρχές που την θεώρησαν “αφύσικη” ή δυσανάλογα ψύχραιμη ή ύποπτη έναντι συγκεκριμένων ορατών δεδομένων σε σχέση με το κοριτσάκι.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.