Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βιασμός 12χρονης: Ένα γραπτό μήνυμα πρόδωσε την 37χρονη μητέρα

Μοιραστείτε το

Ένα γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό της μητέρας ήταν αυτό που την πρόδωσε με αποτέλεσμα κριθεί προφυλακιστέα.

Συγκεκριμένα, αν και οι συνήγοροι υπεράσπισης επανέλαβαν ότι δεν περιλαμβάνεται κάποιο στοιχείο ενοχής στο κατηγορητήριο, όπως αποκάλυψε το Live News, η 12χρονη έστειλε ένα sms με παραλήπτη τη μητέρα της, γράφοντας: «μου έδωσε 50 ευρώ».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ανταλλαγή μηνυμάτων έγινε περίπου στις 20 Αυγούστου. Τότε, η 12χρονη φαίνεται να συνομιλούσε με τον 42χρονο προφυλακισμένο, όταν άρχισε να την αναζητά επίμονα ο πατέρας της, ο οποίος την καλούσε στο κινητό και της έστειλε μήνυμα.

Τότε η ανήλικη του έστειλε μήνυμα, γράφοντάς του: «Σε 3 λεπτά είμαι σπίτι», ενώ αμέσως μετά έστειλε μήνυμα στη μητέρα της: «Μου έδωσε 50 ευρώ».

Αυτό ήταν το μήνυμα που οδήγησε τη μητέρα της 12χρονης στη φυλακή.

Η 37χρονη μητέρα υποστήριξε στην απολογία της ότι το συγκεκριμένο sms δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα την 12χρονη, αλλά με οικογενειακά θέματα.

Συγκεκριμένα, η μητέρα υπογράμμισε ότι το μήνυμα που έλαβε από το 12χρονο παιδί είχε να κάνει με τα χρήματα που της έδωσε η μεγαλύτερη αδερφή της 12χρονης προκειμένου να ταξιδέψει στη Λευκάδα.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.