Βιασμός 12χρονης: Αστυνομικός της ΓΑΔΑ στην λίστα ατόμων που συνομιλούσαν με την 12χρονη

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως ανάμεσα στα νέα ονόματα που συνομιλούσαν με το κορίτσι υπάρχει και ένας αστυνομικός ο οποίος υπηρετεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Την αποκάλυψη έκανε στο Live News o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» & «ΤΑ ΝΕΑ», ο οποίος ανέφερε «Υπάρχει ένας αστυνομικός που εμφανίζεται να συνομιλεί με την 12χρονη και γίνεται προσπάθεια να προσδιοριστεί εάν είχε και επαφές με το παιδί. Είναι νεαρής ηλικίας ο αστυνομικός και υπηρετεί στην ΓΑΔΑ».

Σύμφωνα με στοιχεία ο αστυνομικός φαίνεται να είχε εκτεταμένες συνομιλίες με την 12χρονη. Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν θα κληθεί για έγγραφες εξηγήσεις ή θα δώσει κατάθεση, δηλαδή αν θα τοποθετηθεί με το υπόλοιπο κατηγορητήριο ο νεαρός αστυνομικός.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή